Copyright 2014 Brand Exponents All Rights Reserved

Project info

  • Project date: 12.2020 г.  
  • Location: Sofia, Bulgaria
  • Interior design: Cholakov-Gongalov Architects

Description

A renovation of an insurance company's office in Sofia. The company's identity is integrated in the design by using certain colors and elements. On an area of ​​550 sq.m. are developed offices for all departments of the company, as well as a reception with a waiting area, meeting rooms, a relax and snack room, WCs. The layout is not an open-space system due to the requirement for low noise levels, as well as limited access in some departments. The partition walls between the offices are mostly glass, in order to maximize the penetration of natural light into the interior of the office. The used colors are mostly bright (white and light gray), which aims to enhance the feeling of a bright atmosphere. The glass partitions are double-glazed for better sound insulation.

© Cholakov-Gongalov Architects (m. arch. Viktor Cholakov; land. arch. Dimitar Gongalov)